Successen

De succesverhalen van ICE-O-TONIC

EXCELSIOR

SBV Excelsior is een van de drie Nederlandse Eredivisieclubs uit Rotterdam. De club speelt zijn thuiswedstrijden op Woudestein, in de wijk Kralingen. Om ervoor te zorgen dat Excelsior optimaal kan presteren in de Eredivisie gebruiken zij de sportdrank tijdens trainingen en wedstrijden. Om de intensiteit tijdens de wedstrijden nog hoger ligt, gebruiken zij naast de sportdrank ook ijssticks van Ice-O-Tonic. Met Excelsior zijn wij een langdurige samenwerking aangegaan voor het eerste elftal en worden de producten van Ice-O-Tonic ook aan de jeugdopleiding en amateurtak aangeboden.

Bestel Nu

KNRB

De Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB) is de bond van alle Nederlandse roeiverenigingen. De bond is aangesloten bij het NOC*NSF, en is gerechtigd om kandidaten/ploegen voor te dragen voor deelname aan de Olympische Spelen. Ice-O-Tonic heeft sinds 2016 een samenwerking met de KNRB. Tijdens de olympische spelen in RIO heeft de KNRB onze ijssticks tijdens wedstrijden en trainingen gebruikt om naast de voedingsstoffen en het aanvullen van vocht ook nog het lichaam van binnenuit te koelen voor de wedstrijden en trainingen.

Bestel Nu

FC Den Bosch

FC Den Bosch is een club uit het betaald voetbal uit ‘s-Hertogenbosch en speelt haar wedstrijden in de Jupiler League. De selectie van FC Den Bosch gebruikt onze sportdrank om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen die nodig zijn om optimaal te kunnen presteren tijdens het sporten en vochtverlies tegen te gaan. Daarnaast gebruikt FC Den Bosch onze bidons en teamkratten. Ook met FC Den Bosch zijn wij langdurige samenwerking aangegaan voor het eerste elftal. 

Bestel Nu
Successen december 13, 2017

Adres

Lange Voorhout 37
2514 EC Den Haag
Nederland

Contact – info

T +31 (0)70 219 68 44
info@iceot.eu

KvK nr: 59700165