Over Ons

Over ICE-O-TONIC

ICE-O-TONIC is een sportdrank dat gaat voor resultaat. En is jouw steuntje in de rug om net dat extra’s te kunnen geven tijdens het sporten. Tijdens het sporten stijgt de temperatuur van je lichaam. Hierdoor begin je te zweten, je verliest vocht, wat allemaal van invloed is op jouw prestaties tijdens het sporten. Je spieren krijgen minder vocht, waardoor je al snel een verzuurd gevoel in je spieren krijgt. Wij zorgen ervoor dat je langer en beter kan presteren en dat de verzuring wordt uitgesteld. Jij kan dan met het sporten net even dat extra kilometertje fietsen, het winnende doelpunt maken of met de fitness net dat laatste setje wel afmaken en dat altijd en overal op een 100% natuurlijke en verantwoorde manier.
Bestel Nu


Het product werd ontwikkeld

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor sporters. Waar veel sportdranken beschikken over E-nummers, toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen zijn de producten van ICE-O-TONIC 100% natuurlijk. Een combinatie van natuurlijke ingrediënten zorgt ervoor dat jij als sporter kan beschikken over een 100% natuurlijk product die ervoor zorgt dat je een beter uithoudingsvermogen krijgt, een goede hydratatie hebt en verzuring in spieren tegen gaat. Oftewel jouw sportprestaties verbeterd!
Bestel Nu

De Topsport is Lyrisch

Al snel werden de producten van ons opgemerkt in de topsport. Uit onderzoeken kwam naar voren dat de producten van ICE-O-TONIC ervoor zorgen dat de temperatuur van het lichaam met een minimaal een halve graad verlaagd wordt. Waardoor het uithoudingsvermogen van de topsporter verhoogd wordt. Je voelt je net wat frisser, kan langer 100% geven en hebt net die scherpte om op het juiste moment te pieken.
Succes

Over Ons maart 26, 2016

Adres

Lange Voorhout 37
2514 EC Den Haag
Nederland

Contact – info

T +31 (0)70 219 68 44
info@iceot.eu

KvK nr: 59700165